Neplač...
Neplač
Nemeň lásku na slzy,
Aj keď ťa život omrzí,
A inej cesty niet.
Neplač
Nemeň nádej na kvapky soli,
Viem, že ťa to veľmi bolí,
A strácaš vlastný svet.
Neplač
Nemeň šťastie za smútok,
Aj keď išlo o priamy útok,
Na tvoj kvet.
Neplač
Nemeň život za čierne nič,
Len z plných pľúc na mňa zakrič,
Rada ti dám môj svet.
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, Ria
Komentáře (0)