Věnuji ti výstavní síň
Věnuji ti výstavní síň
obrazy bez rámu
plátna pokreslená
litry krve
nekonečnou pláň
sochy z kamene
bez tvrdosti a tvaru
se srdcem
obilných klasů
vázy bez stěn
s čirostí křišťálu
nebroušené duše
lásku bezednou
Komentáře (10)
Komentujících (10)