nechci!!!!
Anotace: trochu více pomotaná ale i to se stává asi dneska nemám den!:(
Když jsem tě spatřila
pořád si se na mě díval
já byla zmatená vždyt srdce mé je ještě zlomené!
ale pak i já na tebe podívala
a pak byla naše noc s tebou jsem si povídala
šel si se mnou jen aby si řekl dobrou noc!
v tu noc se mi sny začly krásný zdát
druhej den už si říkal jak máš mě rád!
tak proč si mi ublížil..
proč si tak lhal
jen si se pobavil a šel dál!
a kam si šel?
no přece dál...k jinýmu stolu něž sedim já
sehnul si se k náký dolů a řek ta je má!
holka co mám rád co nechci stratit!
promin mám tě taky rád...ale ji o něco víc!!!
sakra jdi mi z očí
tohle já ti příjdu říct!
bolí to zase ,už po třetí jsem klukům naletěla...
já už nechi..
jen tu lásku pravou bych vážně chtěla!
Komentáře (1)
Komentujících (1)