Sama...
Anotace: no.. asi je to trochu divný.. asi trochu víc... ale sou to moje pocity no..
Sedim tu sama
Sama v prázdném pokoji
Jako smutná dáma
v cele.. na doživotí..
A myslím na tebe
vlastně ne.. na vás
Pozoruji temné nebe
A přemýšlim nahlas
Mám tě ráda, nemám tě ráda?
Máš mě rád, nemáš mě rád?
Kolik lidí v životě mi už ukázalo záda?
Nakonec vždy zbyde jen kamarád...
A jseš ty tím kamarádem?
U koho svému srdci ulevím?
Nejseš! A tím pádem
Se ti asi nikdy nesvěřím..
Nesvěřím se do tvých rukou, a to doslova
Odolám.. nepodlehnu.. budu statečná...
Komentáře (2)
Komentujících (2)