I Hate Love
životě postůj jsi na těnoučkém vlásku
chce se mi brečt , už nevěřím v lásku
růžová srdíčka jsou pro mě mor
ty ruku mi nepodáš chci záchranný vor
pro mě zkažený svět , je to co tu vidím
proč jako samotář v životě slídím
teď sem tě poznala , už nikdy vice
jen kvůli tobě se zhasly mé svíce
je ve mně nenávist já nechci tě znát
není nic lepšího než nej kamarád
Komentáře (0)