Rozum vs. Srdce
Je takhle spokojená,
ale není, ne!
Je přece nespoutaná,
ale srdce ji jinam žene.
Musí si odpočinout,
ale vždyť sil má dost!
Nemůže zas hned k někomu přilnout,
ale s někým být je radost!
Stejně by se zas trápila,
ale ten pravý někde musí být!
Jen aby zas nenaletěla,
ale ona přece tolik touží někoho mít.
Vyčkej,
buď trpělivá..
Komentáře (4)
Komentujících (4)