krutá
Ledové věty
co prostupují
teplým večerem,
bolavé rampouchy
po sobě nechávají,
nelítostnou sekerou
do mého srdce tnou
a rvou moje tělo na kusy.
Z nádoby výčitek
vypadl i střípek poslední,
co rozřízl v očích
mi mořský příboj,
stíny
se do duše stahují
a já pochybuji o sobě snad,
ty přesto
do ran mokvavých,
sypeš mi
své netečnosti sůl...
Komentáře (2)
Komentujících (2)