Pomoz mi...
Tvé vlasy, oči, rty...
celé tvé tělo je mi záhadou.
Chtěla bych tě prozkoumat,ale nevím jak.
Jen jednu indicii pouhou mi musíš dát.
Jak dostat se k tvému srdci,
pak už to bude snadné přeci..!
Tak pomoz mi...
Vždyt taky toužíš po mě,
tak nechovej se skromně...
Komentáře (0)