když se zamyslim že tohle je vlastně o mě tak se mi ani nechce věřit že sem tě donutil tohle napsat mrzí mě co se stalo...
21.08.2007 08:36:00 | The-Cage
Přesně tak. Cítím to zklamání, vztek a není těžký se s tim zžít. Vůbec ne a v tom je báseň krásně jednoduchá. Atmosférově super. Výhoda, když člověk píše o sobě... A zpracování? Rýmy pěkně zapadaj. Když si to přečtu, zní to moc hezky.
Dohromady teda stovka :)
21.08.2007 01:07:00 | Darkspace