Obě básničky jsou moc krásné, tvoje Marcelo i ta Šmudlínkova, skvěle se doplňujete.
20.08.2007 15:20:00 | Čekanka
Kdyby na světě nebyl rozum
neměl bych co ztrácet
kdyby na světě nebyla vzájemná láska
neměl bych co vracet
kdyby na světě nebyla vzdálenost
neměl bych co krátit
kdyby na světě nebyla Marcelka
mohl bych vše ztratit ...
20.08.2007 15:04:00 | smudlinek