Anotace: ...a vím...
sne..nejen úsměv chci dát, já raději se do jeho chrámů toužím vytesat...
20.08.2007 21:12:00 | Mirka Hedbávná
Tvá báseň vemlouvavá
je hezká a je hravá
nabízíš úsměv za lásku?
věř raděj svému srdci
ne oblázku.
20.08.2007 20:24:00 | s.e.n
Děkuji ti Jiří...tvá slova jsou SLOVY MUŽE a já pro ně..tě velmi ctím...jsi džentlmen...Děkuji
20.08.2007 19:21:00 | Mirka Hedbávná
obrázek a z knihy list
vyznání co lze z něj číst,
oblázek s vahou drahokamu,
proud vlahých slov z lásky džbánu
a úsměv, který přidáš k nim...
to vše, zač já vyměním...?
J.
20.08.2007 19:12:00 | j.c.