Anotace: Miluji jí a ona mě ale ted se rozešla s jiným a má toho hodně.. nechci jí ted nějak ranit nebo něco... pistě komenty... :o)
ahoj smutné,díky za komentík,no prožila jsem ted rozchod pokud tě to zajímá tak úvaha proč,pročII,pročIII,snad budeš mít víc štěstí nežli já.
20.08.2007 21:57:00 | Aluna
Píši komentář úplně ze stejného důvodu jako předešlí pisatel. Taky jsem šťastně zamilovaná a doufám, že to bude už napořád. A ráda bych , aby i To bě tahle láska vyšla a Ty ses mohl radovat i z toho, že je můžeš dýchat a být s osobou, kterou miluješ. Moc Vám to přeji!!!!!Ta báseň se mi líbí...Je tak krásná!...
20.08.2007 19:19:00 | Siréna
píšu komentář, protože jsem teď šíleně zamilovaný a udělal bych pro ni úplně všechno.. a ona pro mě taky . taky mám ale sem tam pochyby, které se snažím zahnat ještě intenzivnější láskou..
nejde tak ani o komenty k té básničce samotné- její tvar a tak.. důležitý je prožitek.. jak tvůj, tak lidí, co ji čtou . a ten tu je..:)
tak nebudu se tady rozepísovat, stejně už píšu něco, co ani nechci.. ať vám to vyjde. thumbs up :)
20.08.2007 18:49:00 | MTRowe