Mezzoforte slasti
Anotace: A spousta emocí...do noci.
Sbírka:
My favorite
Před sebe hleď
na ten krásnej svět.
A primabaleríny skáčou
zas o kousek výš.
Snad radostí,snad štěstím.
Co se divíš?
Tak podívej,ať vidíš!
Mezzoforte tempo slastných
období, ti napoví.
I všechno kolem....od klišovitého
slunce přes momentální déšť.
A kde se v oblacích
ukáže mezera tam pojedeme
a s ní budeme putovat,
až na další slunovrat.
Ty víš že mám tě rád!
Klidná jako Vltava u Vyšáku
a večer spolu sjíždíme ty
nejdivočejší jezy...a všechno
je tak neskutečně skutečně
jen vpřed a žádné mezi.
Uplyne deset dní a pak se rozední
Vymodlené nadšení
A spousta emocí /do noci/
Radost pouhou.
Snad už jen kvůli těm
primabalerínám
umírám touhou?
....ba ne....
na chvíli vesmírně dlouhou.
Já si krásně žiju já neumírám!
autor: Petr Z
Komentáře (1)
Komentujících (1)