Srdeční řez
Anotace: Skalpelem monstrózního doktora Lásky
Srdeční řez
Máš rád bolest viď?
Díval ses s nadšením,ba s láskou,
jak mi pomalu pářeš srdce
Jak mi kapky krve stékají
na ruce sepnuté k nebi
Po tvářích tekly mi slzy,
které pak chladily tu ránu,
kterou jsi s takovou péčí udělal
V očích se ti leskla lhostejnost
a mně praskaly ušní bubínky
při těch slovech,co tvá krvelačná ústa
tak klidně vyřknula:
"Zapomeň na mě,na nás dva,je konec."
Podle ses na mě podíval,chytil ji za ruku
a odešel s ní pryč
Pro naši lásku bych klidně zemřela
a asi proto jsi mě tam nechal vykrvácet
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Ammazonic
Komentáře (1)
Komentujících (1)