Na_posled..

Na_posled..

Anotace: Konečná

Ještě než řekneš mi, co musí být
poslední den, kdy s Tebou jsem
ten poslední den mě nech ještě snít.
naposled, kdy o lásku bojujem.

Naposled usínám s tím, že jsem Tvůj
s vědomím, že k sobě patříme
naposled mé srdce pomiluj
možná zítra se nebe zřítíme.

Možná už nikdy nevstanem
možná jen přijdou šedé dny
možná, že už příští den
zmizí naše společné sny.

Bojím se, že zítra naposled
mě Tvá slova v půli rozlomí
naposled řeknu, že jsi můj svět
a Ty řekneš, že už mi dávno nepatří.

Bojím se, jak už nikdy víc nebudu
že naposled Tvý vlásky pohladím
naposled žiju a BOJUJU!!!
Bojovat budu do konce a Tvou lásku nezradím.
Autor Honzeek22, 21.08.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč...?

25.08.2007 18:39:00 | Ele...r

Naposledy vedle tebe usínám,
s myšlenkou, že zítra už budu sám.
Naposled tvé vlasy pohladím,
koukám na tebe, na posteli se posadím.
Naposled oči přivírám,
když tvůj polibek přijímám
a od zítřka už budu sám!!

Hezký..

21.08.2007 20:47:00 | Iwetta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí