Černí andělé
přišli černí andělé
s tuctem růží
vrásky byly nesmělé
věděli kdo touží
.
přišli černí andělé
krást nám čas
když nebe bylo setmělé
ztichl světa hlas
.
.
přišli černí andělé
s jednou růží
tys cítila mráz na těle
a vzpomělas k čemu srdce slouží
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: ni.va, už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)