... krásná báseň, z těch co tu jsou asi nejkrásnější ...
je zní cítit pokora ale i víra
škoda, že se nesplnilo Tvé přání, ovšem život nelze vzít zpět, nelze ho přehrát znovu s novým obsazením a upraveným scénářem ... co se stalo již nikdo nesmaže ... pouze my máme ten klíč a já jsem připraven vzít těch 30 měsíců a ještě trochu víc a uzavřít je do trezoru naší společné minulosti od které budeme mít klíč jen my dva ... také počítám, počítám korálky Tvých úsměvů, každý takový mne pohladí po duši a dá smysl k dalšímu bytí ... usmívej se prosím víc a víc ...
18.02.2009 00:16:00 | vapiti