Klub osamělých
Anotace: Je to vlastně volné pokračování Večírku osamělých, ale použitelné i jako samostatné dílo... Díky za případné komentáře a hodnocení.
Dnešní noc,
vypadá že bude nekonečná.
Proč brečím nad něčím,
co dostat nemám.
Bude to lepší,
si dokola říkám.
Tak snad se toho někdy dočkám.
Proč tady sedím,
a nevím, jak se sebrat mám?
Proč zvu si k sobě,
známé i neznámé.
Snad kvůli tomu,
že spolu máme,
záležitosti nevítané.
Komentáře (0)