kašpárek
Z rozbitých skořápek
skládala jsem domov
staré fotky uvnitř šublátek
zůstaly jen z našich vzpomínek
a průvan vzal nám přístřeší
ty mi říkáš at to neřeším
Je konec
kašpárek se ukloní
cynik nemá svědomí
je konec
a slunce se skoulelo,
trochu to bolelo
zacinká rolnička,
zavři oči
maličká,
je konec.
Komentáře (0)