Neřestný sen
Anotace: Popisuji muj sen, ve kterém se mi zdá to co bych chtěla od mého protějšku:-*
Neřestný sen
,,Já někdy mám svůj sen
Jak tebe líbám jen
Ten sen je vždy tak krásný
Je popisován jak v básni
Ty vždy miluješ mě ve snu
Jak já tebe i bez snu
Usmíváš se na mě a jsi rád, že mě máš
Vždy hladíš s krásou mou tvář
Vždy zpříma se díváš do mých zamilovaných očí
Kvůli kterým ti vždy láskou ke mně srdce pouskočí“
Komentáře (0)