..a bude zase dobře!
Anotace: No někdy to prostě jinak nejde..jsou situace, kdy se musíme někoho vzdát a pokládat oběti.. ..
Tu pánskou vůni Calvin Klein,
tu jež moje touhy slepě znaj,
znají ji ale i v horním patře
smyju ji z těla...a bude zase dobře!
Jeho doteky, pod nimiž jsem se chvěla,
nezapírám-já umím přiznat, že jsem to chtěla.
Oči známé hleděly na mne modře,
já už je neuvidím..a bude zase dobře!
Polibky z vášně a plné chtíče,
to je minulost-alespoň co se mne týče.
Tělo nastavím jedovaté kobře,
už Tě nikdy neucítím...a bude zase dobře!
Komentáře (2)
Komentujících (2)