Bolí to
Jak bolí srdce
Já poznala jsem již
Jak láska chutná trpce
Když stojí nad hrobem kříž
Když myslíš jenom na sebe
A já jsem jen vzduch
Bolí, jak moc chceš do nebe
Nade mnou se uzavírá vodní kruh
Hrdosti svojí máš
Víc než naší lásky
Bolí, když mě neznáš
Z očí si sundej pásky
Trápit se již nechci
Sdílet se srdcem tvým
Dnes, navždy a naposled
Řeknu ti, buď životem mým
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)