Přání
Nemrava jsem, neposeda
přesto, mám tě tuze rád
Za úsměv a tvoji lásku
jsem připraven se i prát
Že jsem někdy trochu drsný
tím se nedej děvče zmást
Pro tebe, a to si vzpomeň,
chodil jsem i hrušky krást
Dneska místo sladkých plodů
srdce své ti nabízím
Přijmi ho, lásko moje,
a nikdy ti nezmizím
Přečteno 702x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (6)
Komentujících (6)