Anotace: Společné-darované věci prý po rozchodu čarují... =) Tohle asi pochopí jen jeden člověk ... Tak si počti ;o)
Mno basen pekna, akorat posledni radek (nvm jak se to rekne kvalifikovane literarne :)) "nás dva však zakleje"...mi pride az moc "odflaknutej", trochu mi to k celymu tomu vyzneni nesedi..asi to bylo to prvni co prislo na mysl, trosku skoda toho, nicmene celkove hezke a mile :)
13.09.2007 23:15:00 | SantanderEntré
Naopak mě rým, stříbrná - znamená... sedí dobře... nějaká nevím jaká nedokonalost... na to kašli... je to poezie ne skládačka, kterou složíš podle návodu... jinak báseň je pěkná, krátká, stručná, výstižná... i když se přiznávám, že zcela nevím, co přesně je to "H"áčko...
24.08.2007 00:33:00 | Miro Sparkus
tak plínky už jsme nestihli, ale ten první rým je pravdivej :o)
a pietro: díky, já o tom vím, ani mě to tam nesedí, ale jinak mě to nenapadlo...
23.08.2007 22:19:00 | Ágnes
škoda rýmu:
stříbrná
znamená
není barenotně doknalý kazá to dojem-pak by to bylo i dobré
23.08.2007 08:33:00 | Jsem ten kdo jsem