Dnes naposled
Anotace: Tuhle báseň jsem už tady jednou publikovala, ale je to už dlouho..tak ji sem dávám znovu, abyste mi sdělili svůj názor na ni..Je to moje sbohem mé největší lásce!
Touha říct Ti všechno, drahý můj.
Však věčnou lásku mi dnes neslibuj.
Dnes ani jindy, ni za sto let.
Dnes naposled...
Smutek nekončící spát mi nedá,
byl jsi celý můj, však byl-hle běda!
City zmrzly, nyní chladná jako led.
Dnes naposled...
Není víra, jenž by Tě vrátila kam patříš,
jednoho dne snad můj odkaz lásky spatříš.
Čas nám nevrátí, co jednou si vzal, nebude to jako teď, tak nyní mi do očí hleď,
dnes naposled...
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
Komentáře (2)
Komentujících (2)