Andílku...má lásko...
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=azIPbqknsfk myslim, že tohle mluví za vše...víc už není třeba slov
Můj andílku, co Ti mám říct v tenhle vzácný den ?
Snad měla bych prvně utřít tu záplavu slz. z tváře své....
V tenhle den kdysi splnil se nám nejkouzelnější sen
U pobřeží se poprvé dotkly naše rty..tvé i mé...
Naše protkané dlaně dotkly se už ráje i nebe...
Ach andílku, proč už nespatřím v životě já Tebe?
Proč nezaklepeš na dveře,
Když v pokoji já pláči,
Proč svět se nezmění v rozbouřené moře,
Odpustila bych Ti...mám Tě čím dál radši...
Nevážila jsem si lásky,
Osud mi Tě vzal, ach lásko....vrat‘ se mi a zůstaň....
At‘ pobřeží polibků voda zalije,
Andílku...at¨ ho zalije celé,
Když ted‘ tu mlčky sedím...
V tu zář hvězd hledím,
Vidím tě ležíš vedle...jako tenkrát...
Tvou Tvář polibky hladím...
Tvé Tělo hladím jemností své dlaně,
Nikdy se ta chvíle nevrátí...čekám marně...
Komentáře (3)
Komentujících (3)