Chci tě (navždy)
Křídla štěstí,křídla lásky.
Jsi mé štěstí a neděláš mi
žádné vrásky*
Jsem tak šťastný, dáváš mi moc,
chci tě mít celou každičkou noc*
Když nejsi se mnou, tak smutno mi je.
Dívám se do prázdna,trpím, však víš,že
potřebuji tě!
Potřebuji tě moc, chci si tě vzít,
chci s tebou žít,už nechci jen snít*
Komentáře (1)
Komentujících (1)