Bolest je poloviční, když jsou na ni dva...Štěstí je dvojnásobné, když jsou na něj dva...nevzpomenu si na přesné znění, trošku jsem se zamyslela...krásná básnička;-)stejně jako je nádherné mít někoho, s kým bys chtěla jít životem...byť jen jeho zlomkem; každý, kdo projde naším světem, rychle nebo se i chvilku zdrží, v nás zanechá stopy...největší však právě ti, které jsme milovali, milujeme a snad milovat budeme...ale kdyby bylo po mém, přála bych si prožít lásku na celý život...Hodně štěstí:-)
24.08.2007 16:26:00 | xavian