Čekám
Čekám, až se něco stane.
Čekám trpělivě,
čekám dlouze.
Čekáním si zbystřuju smysly.
Čekám, až telefon přestane
mít obsazený tón.
Čekám, až zavolá,
uslyším milý hlas,
čekám, až mně řekne,
ráda Tě velmi mám.
Čekám,ručičky na hodinách sleduju,
čekat budu stále,
protože Tě miluju.
Komentáře (2)
Komentujících (2)