Neobracej prosím

Neobracej prosím

Anotace: Taká hloupost inspirovaná přečtením jednoho návodu.

A v hlavě uslyšíš,
ten starý znamý hlas.
V půlce mně prosím obrať,
ať vim, jaký ještě zbývá čas,
než zatoužíš odejít.

Hodlám se na to totiž
důkladně připravit.
Zabere to věru hodně času,
ne tak málo jako Tobě,
říci jednu větu.
Nesčetněkrát více,
než jeden životní okamžik,
který vše ukončí.

Doufám, že mně nikdy neobrátíš...
Autor sad_girl, 25.08.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co všechno zmůže pár brambor:D
dobře jsi to upravila:D

25.08.2007 16:31:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí