Anotace: 40) Je spoutu věcí, na než člověk zapomane... jež se ztratí v mzle mysli... Jenže srdce nezapomíná, to ještě dlouho vzpomíná... /i s českým doslovným překladem/
Sbírka: * The Heart of Sorrow *
Im gonna orgenise the changes in my live.
Im gonna exersize the demon of my past.
Im gonna take the car and hit the open road.
Im feeling ready to just open up and go...
Im on my way, out on my own again.
Im on my way, out on my road again.
Im on my way, out on my own again.
Im on my way, Im gonna breakaway.
26.08.2007 11:59:00 | jehlaspichlas
Udelej to, co citiš, srdicko Ti napovi, popremyslej a ja Ti preji hodne stesti .
25.08.2007 17:59:00 | carodejka