... Jak to původně bylo

... Jak to původně bylo

Anotace: ...Nějak nevím.. co k tomu říct, snad jen, že se to nikdy nesplní, jestli se tak právě nestalo...

Zmatení andělé
odhazují křídla
a duše,
co opustily svá těla
nemají kam jít

Už nejde krok za krokem
ani rok za rokem
všechno změnilo se
...v tvůj vnitřní boj

Hodiny přestaly tikat
v zápasu se vzduchem
a svět naplnilo ticho,
na všechno spadl prach hvězd
zrovna,
když se nikomu nechtělo uklízet

A tak nastřádala se,
slušná vrstva prachu,
který byl jediný odkazem
na hvězdnou zář tvých očí
a nikdo si už nevzpoměl
... jak to původně bylo.
Autor mattoni.uz.neni, 25.08.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel