Anotace: Prvni sloka tyhle basne byla brana vazne a mela prijit k jedny moji "kamaradce". No, bohuzel po prvni sloce dosla inspiration - nebo spis se neco zlomilo - a zacal jsem si z toho delat lehce srandu. No - stava se :o)
V dnešním přímo odporném dni mě něco skvěle pobavilo. Prostě špice! :D
25.08.2007 22:08:00 | Margaritta Nunwier