Pravá láska?
Anotace: Přišla jsem k němu do pokoje. Není tu. Před 4 měsíci mě opustil. A já tu stojím sama a cítím neuvěřitelnou prázdnotu.
Sbírka:
Moje první sbírka básní
Pravá láska
Bože…
Udělala bych cokoliv
Jen ať to tak nebolí…..
Tohle jsem nechtěla
Stojím tu já.Já bez těla.
V hloubi srdce mě to svírá
Pravá láska neumírá?
Moje láska pravá BYLA
Na velikou petlici
Všechno o čem jsem kdy snila
Má zavřené v malé krabici
Komentáře (1)
Komentujících (1)