Utíkající

Utíkající

Anotace: Jednoduše smutek ze ztráty blízkého člověka.

Já vím, ona je jiná,
když k tobě ruce vzpíná,
já vím když ti pusu dává
že láska ke mně opadává
Ona je jiná,
já vím, stejná jako ty,
ona je jiná,
ukazuje ti novoty
Říkáš že mně miluješ,
ale tvé srdce mi utíká
bilo pro mě?
Já vím, teď už mi jen hrana zvoní
jen uvadlá fialka tu voní,
ta fialka, kterou jsi mi dal
uvadla, s tím vzkřísil se můj žal
uvadla, tak jako naše láska uvadá
myslíš, že ji můžeš zachránit,
a myslíš, že chceš?

Já vím, ona je jiná
ráda s tebou vzpomíná
na to, co jste spolu prožili….
a jak jste si to užili……

Já vím, ona je jiná.
Lepší.
Autor Margaritta Nunwier, 25.08.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hodne stesti preji..

12.09.2007 01:24:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí