Miláčku můj.
Anotace: Přečtěte a poznáte jak může člověk milovat!
Dnes vstávám a myslím na tebe,
jen tak jdu ven,
koukám do nebe.
To co nejvíc bych si lásko přál,
je jen to abych byl,
tvého srdce král.
Miluji tě jako život,
já byl bych bez tebe,
jenom jako vyschlá strouha,
co vodu nevede!
Já jen doufám,
že až tě zase uvidím,
na tvé sladké rudé rty,
tě zas políbím.
Není žádná jiná,
pro mě jsi jen ty.
Ať v našem vztahu nenastane,
doba temnoty.
Ať nikdy ti já nejsem cizí,
o to prosím tě,
miluji tě lásko moje,
vše v jedné větě!
Komentáře (5)
Komentujících (5)