Anotace: .....
Myšlenka je dobrá, i když už trochu obehraná a celkově to ve mě vzbuzuje takové pouťové napětí, přijde a opadne stejně rychle, jako se objevilo. Možná je to tím, že psát v rýmu je zkrátka mnohem složitější, než se zdá.
26.08.2007 16:24:00 | prostě Zuzana