V podzemce
Anotace: To mě dnes napadlo při čtení výstražných nápisů v metru.
ROZBIJTE SKLO, A STISKNĚTE TLAČÍTKO !
( ZNEUŽITÍ SE TRESTÁ )
Rozbiju sklo svojí samoty,
a stisknu tlačítko citů.
( Dokáže to jeden ze sta. )
NEOPÍREJTE SE O DVEŘE !
Opřeme se jeden o druhého,
a nemusíme oporu hledat.
( Jen když mi Tvoje srdce otevře. )
UKONČETE NÁSTUP, DVEŘE SE ZAVÍRAJÍ !
Když miluješ,
musíš riskovat.
( Jen někteří jsou nesvázaní. )
VYSOKÉ NAPĚTÍ, ŽIVOTU NEBEZPEČNO !
Hledám vysoko na obloze,
a pak skočím,
abych shořela ve Tvém srci.
( A tam je doufám nekonečno. )
Komentáře (2)
Komentujících (2)