... Smrt je blízko a přece je vzdálená ...
... nevidomá dáma ... i láska někdy potřebuje hůl ...
05.09.2007 13:47:00 | Marcella
Možná je vzdálená
a možná ani není...
možná, že znamená
jen nové narození...
Láska však nadnáší
nad vše pozemské dění...
smrt před ní klopí zrak...
takže... cit Lásky cením!
;o)
05.09.2007 12:43:00 | Cecilka