jak hloupě jsem taky myslala, že jsem s podobným trápením sama na světě, ale věř je nás moc co sedíme na chvostu kometě...
04.01.2008 11:50:00 | akneliam
Pání, to je ale silné! Super, pěkně napsané z plných plic, mně se to tedy líbí, nepářeš se s tím. Je to fajn. Některé věci jsou až příliš tvrdé, ale je vidět, že jsi nejspíš procitla. Dala bych víc, než 100%, za pocity, myšlenky, za napsání.
28.08.2007 17:53:00 | NikitaNikaT.
nemám slov, chce to dostat ze sebe ven...
26.08.2007 19:50:00 | -------------
Pohár trpělivosti přeteče...hlavně tu zlost nepotlačujte,nebo vás to úplně vyřídí a nebudete vědět,co děláte!Radši tu všechno zlost hned vylejte,než bude pozdě.Když se ta zlost nahromadí a pak najednou všechna vyjde ven,tak to bude pořádná síla a odnese to nejen všechno kolem,ale i vy...
26.08.2007 17:54:00 | Chancer