...aa bb - to není moc vyzrálá stavba . I volba slov a básnických prostředků... Zkoušej tam dostat nějakou tu metaforu, přirovnání, personifikaci...cokoli z básnických prostředků. Udělat z toho báseň - ne jen rýmovačku i když pěknou.
Se prosím nezlob...každý nějak začíná...a talent máš - to se pozná... ;-)
07.09.2007 16:33:00 | jasix
chybí tomu nějaký zaobalení veršů... dyž sem to četla, připadalo mi to nějak sekaný...
07.09.2007 16:29:00 | Mišpule