Zdánlivě nepolíbená myšlenka...
Pořád ještě tě držím
v údolí svých dlaní,
myšlenko má z ledu,
co zdáš se být
nepolíbená
zajatcem
tyrana lásky.
Zdánlivě nevinný přelude,
stékáš po mých rukou
a já
vážně pochybuji
o čistotě
tvých úmyslů
zastřených průzračnou barvou
měsíčních paprsků.
/Chceš mě dostat do pekla,
nebo ještě dál??/
Protékáš mezi články prstů
rychleji než čas,
nejsladší hříchu světa.
A pozdní lítost
cloumá s mojí krví
a opřádá hlavu
černou pavučinou předsudků,
která se snaží ukázat
na všechna zla
lásky.
Komentáře (6)
Komentujících (6)