Když slzy z očí tečou
Když svět se jí hroutí
A slzy z očí tečou
Končí na poslední pouti
Cestu nebezpečnou
Ruce se jí klepou
Marně hledá nebe
Našla cestu slepou
Marně hledá tebe
Když není cesty zpět
A slzy z očí tečou
Lepší nic nevidět
Už ji pryč vlečou
Všichni kolem ní slepí jsou
Dělají, že nic nevidí
Když prochází si tmou
Do povučin se nechytí
Tys tu byl a ona s tebou
Byla šťastná napořád
V rakvi ji teď nohy zebou
Život nabral rychlý spád
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (6)
Komentujících (4)