Anotace: Co říct, možná, že je to zvláštní básnička, ale je ze života, dala jsem to na papír a takhle to dopadlo, no posuďte sami...
běhal mi mráz po zádech, tohle se ti fakt povedlo..skvělá myšlenka a perfektní napsání..A jestli jsi to prožila, tak přeju brzké zahojení zlomeného srdíčka..
29.08.2007 18:01:00 | Nemůžu zapomenout
Jj, tak tohle moc důvěrně znám, hlavně z nedávna a není to žádný med. Naštěstí je dobré uvědomit si, že pokud někoho někomu nakhle ukradneš, tak to dřív či později udělá i Tobě a to je pak vzdávání se o něco málo lehčí...
28.08.2007 09:13:00 | sad_girl
Díky moc, s tím rubem a lícem docela souhlasím:)jen jsem ne a ne vymyslet něco jinýho,co by se víc hodilo a vystihovalo to co sem chtěla říct. Ale snad to neni tak nejhorší:-)
27.08.2007 20:28:00 | Dádinka
Moc mě to zaujalo, hlavně ty věty vložené mezi verši velkými písmeny...akorát mi tam vadilo ohrané spojení rub a líc, jinak opravdu dost skvělé!!
27.08.2007 19:53:00 | come-past