Anotace: z lásky
Hezká, pro mne smuténková ... nevím, jsem si představila opuštěnou noc. Což u mě není nic nového. Roboti hlásí SNY ... jo, tak ty jsou krásný, ještě hezčí, jsou-li skutečností.
28.08.2007 18:26:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?