Svlékni se
svlékni se
dej mi svou duši
neznám jí
přece ti sluší
svlékni se
balado krásného těla
tvůj pán jsem
ty jsi má cela
svlékni se
a potom snad
poznáš
jak mám tě rád
svlékni se
tělo už dávno nahé
chceme se
tak se to stane
svlékni se
dal jsem ti duši
jsi jiná
láska ti sluší
Přečteno 643x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Myrja
Komentáře (4)
Komentujících (4)