Moc povedená, líbí se mi ta kombinace řádku v češtině a k tomu obdobná věta, co to vyjadřuje v angličtině, jen by se mi u pár částí líbilo nějaké přídavné jméno, sice by ten řádek byl delší a nevzhledný, ale bylo by to trefnější, ale i tak je velmi dobrá a mých keců si nevšímej ;) já nejsem žádný spisovatel =)
28.08.2007 09:07:00 | sad_girl