Anotace: O tom, že nekteré věci jsou marné, osud si nás vždycky najde. - konečně upravena a editována =) teď už je to víc ono...
Další skvělá, díky těm intermezzům :oP Možná ta veselá příšera... ale ne, je prostě výtečná :o)
07.09.2007 17:48:00 | Hesiona-Essylt
..někdy bychom dali všechno na světě jenom za jedno jediné - možnost zapomenout ...
28.08.2007 08:11:00 | Jiparo
Jsem stastná že jsem k tobě zasla na návštevu mezii řádky píšeš nádherně... od strdce pravdivě...
28.08.2007 00:14:00 | Nút
přesně... k tomuhle prostě slova nestačí :))
opět jedna z těch nejnejnejdokonalejších básní :))
27.08.2007 22:44:00 | 0-0