Pojď už spát
Anotace: A medvídka si tentokrát neber..
Pojď už spát
Zhasni to světlo a pojď už spát
Chci jako tehdy s tebou usínat
Chci abys mě v náruči dřímal,
hladil mě,mé vlasy,tváře mi líbal
Schovej se ke mně pod peřinu
Ochutnej sladkou vášně medovinu
Chci si s tebou prostě ještě hrát
dřív než začneme každý sám usínat
Zahřej mě-moje tělo i srdce,
chci s tebou spát ruku v ruce,
Tak zhasni světlo a pojď už spát
Já tvojí láskou chci se nechat hřát
Komentáře (1)
Komentujících (1)