Anotace: co čekáte? Jsem naprostý začatečník, zoufalý jedinec snžíc se ventilovat niterné pocity, jež sžiraji duši jeho. Ani to nečtěte.
Hele, jak jsem říkal, časem k těm Tvým básním dojdu i bez " reklamy ".
Mám dvě věci, co Ti chci napsat :
1) nevím proč se podceňuješ
2) protože básně máš dobrý :-)
29.08.2007 21:28:00 | Eclipse